divendres, 26 de març del 2021

PROJECTE 50 X 50

 

PROJECTE 50X50


Els alumnes de 6è us volem presentar un projecte que vam iniciar el curs passat, però que donades les circumstàncies de la pandèmica es va veure aturat i aquest curs l’hem continuat.


El projecte es diu 50x50. Està dirigit per la Diputació de Barcelona. Vam participar diferents escoles de Sta Perpètua i l’objectiu era «Estalviar energia a l’escola.»

El nostre punt de partida era conèixer quanta energia (gas i electricitat) gastem al nostre centre i cóm la utilitzem. Per això vam formar un equip energètic, format per tots els alumnes, per conèixer la situació actual . Vam fer una diagnosi i vam arribar a unes mesures d’actuació.

Ens vam convertir en grans experts del tema. I després de tot el nostre treball....

HEM ACONSEGUIT EL NOSTRE OBJECTIU!!

Com a recompensa, l’estalvi energètic s’ha traduït en diners. El 50% de l’estalvi va adreçat a l’escola i l’altre 50% a l’Ajuntament ( d’aquí el nom del projecte 50x50) i s’utilitzarà per a millores del centre. I com agraïment i reconeixement de tot el treball realitzat, l’escola ha volgut fer un petit obsequi als alumnes: un pendrive.

Però la part important és que tot aquest treball ens ha ajudat a fer una reflexió i a prendre mesures d’actuació que no només són aplicables a l’escola, si no també són extensibles a casa.


Us mostrem un vídeo explicatiu per part de les alumnes i els alumnes.

HAN FET UN GRAN TREBALL!!